Mogyoróvajas bonbon
sponsored links
Nemrégiben, mikor láttam Emõkénél, hogy milyen pofon egyszerû házilag mogyoróvajat készíteni, elhatároztam, lesz mogyoróvaj és belõle természetesen bonbon. Aztán többször is meghiúsult a projekt, mert a mogyoró folyton eltûnt a szekrénybõl (biztosan van egy kis elefánt valahol a konyhában). Miután sikerült egy zacsi mogyorót megmentenem, elkészült az elsõ kis adag mogyoróvaj, nagyon király lett! Ment is bonbonba. Az alábbi recepthez már boltit használtam, szerencsére nem volt benne semmi E vagy tartósító, szóval meg mertem venni.
Hozzávalók (21 db-hoz):
220 g 80%-os Callebaut étcsokoládé vagy 46%-os madagaszkári tejcsokoládé (utóbbi édessége jobban ellensúlyozza a mogyoróvaj sósságát)
1%-nyi porított ...