Mogyoróvaj

2012-02-16

sponsored links


Még régebben gondolkodtam, hogyan készíthetném el az amerikai mogyoróvajat. Mondjuk nem sokáig tartott a gondolkodás, megoldottam annyival, hogy beírtam a keresõbe. :D Aztán csak a receptek között kellett választanom. Természetesen mindegyik alapja a földimogyoró volt, a legtöbb recept pedig tartalmazott még olajat/vajat/mézet is. Aztán Emõkénél és Bencénél megláttam a legegyszerûbb megoldást, és amellett maradtam. Nem bántam meg, nagyon finom lett. Köszi a receptet. :)
A mogyoróvajnak egyébként két fajtája van: a "smooth" és a "crunchy". Az elõbbi teljesen krémes, az utóbbi pedig enyhén darabos. Én krémesen készítem, de ha szeretnétek bele darabokat, akkor külön kell egy keveset ledarálni, majd a krémeshez hozzákeverni.

Hozzávalók ...

Folytats a blogon ... florakonyha.blogspot.com/2012/02/mogy...

sponsored links

Keres?s