Mogyorós Tönkölyfehérje - Sárgaborsó bundában
sponsored links
Szeretném nektek bemutatni és ajánlani akár hús helyett a tönköly fehérjét.
Nem egyezik meg sem állaga, sem íze, összetétele a búzasikértbõl készült szejtánnal.
A tönköly - fehérje a húsfélék pótlására kiválóan alkalmas gabona fehérje. Fehérje tartalma bármely hús fehérje tartalmánál magasabb.
Aminosav összetétele megközelíti az ember fehérje összetételét.
Könnyen és gyorsan emészthetõ, nem terheli a gyomrot és a hússal ellentétben rövid idõt tölt a bél rendszerben.
Kalória értéke közeli a diabetikus étrendben közkedvelt szárnyas mellfilék kalória értékeihez. Sütéskor, fõzéskor térfogata nem csökken.
Természetes élelmiszer, alacsony gluténtartalmú.
Fehérje tartalom: 24%
Rost és ásványi anyag tartalom: 4%
Szénhidrát tartalom: 2,5%
Növényi olaj tartalom: 0.3%
Energiatartalom: 100 g termékben: 120 kcal
Ahol kereshetitek: bioboltokban,
Gyártó: Gecs Géza Tel/fax: +36-46-394-053 ( honlapot nem találtam)
Hozzávalók ( 4 fõ részére):
250 g Tönköly fehérje ...