Mogyorós macaron kávés karamell ganache-al
sponsored links
Az a helyzet, hogy megint macaron, és kapaszkodjatok meg, de most fogom sütni a következõ adagot, az gyümölcsös lesz. Még nem döntöttem el, hogy málnás vagy citromos, de valószínûleg mind a kettõ. Most azonban inkább lássuk a ma délelõtti termést. Úgy gondoltam, hogy kipróbálom a tegnapi receptet mogyoróval, valamint kakaópor hozzáadásával. Izgultam, s miközben mosogattam alig mertem benézni a sütõbe, hogy vajon mondhatni talpra állnak-e azok a macaronok, vagy pedig nem. Gondolhatjátok, mennyire örültem a talpaknak! Ugyan akadt most is néhány repedt példány, de azokat gyorsan megettem. A macaronok egy részét étcsokoládés ganache-al, a másik felét pedig kávés karamell ganache-al töltöttem.
Hozzávalók:
(Pierre Hermé receptje alapján)
70 g cukor
30 g tejszín
1 tk instant kávé
30 g vaj
30 g fehér csokoládé...