Mogyorós csirkemell szilva chutney-val

2011-09-13

sponsored links


Blogügyileg még mindig visszafogott üzemmódban mûködöm. Ennek most a legfõbb oka, hogy egy fotós találkozón volt alkalmam más gépekkel is megismerkedni, amik elég mély benyomást gyakoroltak rám. Úgyhogy úgy döntöttem, hogy eladom a mostani szerkót és márkát váltok. Ezért most nem is igen használom a masinát, nem akarom az expo számot növelni. A héten következik egy szenzor tisztítás és kiakasztom rá az eladó táblát. Az új gép beszerzéséig pedig majd válogatok az archívumból és átmenetileg átalakítom a gasztroblogot fotós bloggá.
A másik ok pedig, hogy a srácok oviban vannak, magamra meg nem igazán fõzök, férj pedig nem igényli a meleg estebédet. Elég sok feladatot osztottam ki magamnak itthon, úgyhogy nem unatkozom.
Ilyen a 10 éve!!! halmozódó számlák szortírozása, szekrények átpakolása, baba- és gyerekholmik fotózása, eladása és persze közben valami pénzkeresõ tevékenység felhajtása.
De ma nagyon vágytam valami finom indiai fûszeres ebéd után. Bevallom, kb. másfél hónapja pihen a hûtõben egy tálka szilva chutney. Még egy kertipartira csináltam. Jelentem, semmi baja! Annyi történt vele, hogy elpárolgott belõle a ...

Folytats a blogon ... narancslekvar.blogspot.com/2011/09/mo...

sponsored links

Keres?s