Mogyorómorzsás mozzarellaszuflé
sponsored links
Szétnéztem a konyhában,s gondoltam egyet,majd még egyet és alkottam egy kis langyos,de üdítõ finomságot vacsorára.
Mi igen korán vacsorázunk,általában 5 óra tájékán,de persze elõfordul néha,hogy valami miatt késõbb,illetve késõbb még csipegetünk még egy kis gyümölcsöt.
Mikrohullámú sütõben készítettem,így ilyen rekkenõ hõségben mint a mai is,nem muszáj sütõt használni.Sõt,ma még a közelébe sem mertem menni a sütõnek!
Konzerv polippal tálaltam,de jól megy tonhal vagy más olajos hal mellé is.Sõt,mi több,egy-egy szelet friss fokhagymás pirítóssal is pompás párost alkothat!Már csak egy kis behûtött fehérbor és kész a csoda!:)
Gyors,egyszerû és igazi ínyenc vacsora!
Mogyorómorzsás mozzarellaszuflé
Hozzávalók 2 fõre:
- 2 darab szufléforma
- 8 szelet korpás keksz (Korpovit)
- 2 nagy marék sótlan,pörkölt földimogyoró
- 1 csomag= 8 szelet mozzarella ...