Modern húsvéti menüsor, azoknak akiknek kevés az ideje

2012-04-04

sponsored links


Vasárnap részt vettem a Modern Húsvéti Menü fõzõkurzuson a Chef Parádénál és mondanom sem kell, hogy egy isteni, gyors, modern étel sort állítottak össze!
Az a jó benne, hogy minimális idõráfordítással készíthetünk csodás ételeket húsvétra, így akinek nincsen ideje napokig fõzni, sütni az is elkápráztathatja a családot egy igazán különleges húsvéti csodával! Minden fogás gyors, és isteni, tényleg megnyaljuk majd, mind a tíz újjunkat az biztos, garancia ráa a séf, aki levezényelte a vasárnapi fõzést Péter András, most voltam a negyedik kurzusán és még sosem okozott csalódást, kreatív és istenien fõz!

Ráadásul még egy dekoratõr segítségével csodás asztal díszeket is készítettünk, névtáblát az ültetéshez, és terítési tippeket is kaptunk! Én már el is készítettem a vasárnapi menühöz a névtáblákat, a menükártyát és az asztal díszt is! Nem kellett hozzá más, mint pár ág, babérlevél, egy kis kreativitás!:-)

A kajára visszatérve,, könnyen elkészíthetõek és minden szerepel benne, ami szükséges a húsvéthoz: bárány, tojás, torma, na de nem hétköznapi, wasabi, de azért ez is torma, csoki szufléba rejtve, szóval igazán különleges
Ezenkívül a tojás sem egyszerû, fürj tojás, ami lehet, hogy olcsóbb is, mint a hagyományos pipi, a mai árak mellett!:-) Egyedül a sonka a hiánycikk, de azt is fõzhetünk reggelire egy kis kaláccsal, szóval teljes lesz az ünnep!

Ma a fõétel és az elõétel lesz soron, holnap pedig a különleges desszert következik!

Menüsor sietõs háziasszonyoknak, akik igényes ételt szeretnének tálalni: ...

Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/FzniAkarok/~3...

sponsored links

Keres?s