Miért is ne? Creme caramel spárgával, juharsziruppal

2011-05-20

sponsored links


Csorgott a nyálam, amikor a Kísérleti Konyhán megláttam ezt a desszertet, és errõl eszembe jutott, hogy nekem is van egy kedvenc spárgás édességem.

Creme caramel spárgával, juharsziruppal

(8 kis adag)

150 g fehér spárga
300 ml tej
300 ml habtejszín
250 ml juharszirup
2 tojás
4 tojássárgája
50 g kristálycukor

1. Pucold meg és vágd fel a spárgát 3-4 cm-es darabokra.
2. Tedd egy lábosba a spárgát a tejjel és a tejszínnel, forrald fel, és fõzd még 2 percig. Tedd félre, hagyd fedõ alatt állni egy órát.
3. Közben készítsd el a karamellt a juharszirupból. Ehhez egy másik lábosban...

Folytats a blogon ... edesem.blogspot.com/2011/05/miert-is-...

sponsored links

Keres?s