Mit együnk ebédre?

2011-10-17

sponsored links

A mai menü gyöngyszeme szerintem a mákos guba narancshéjjal és csurgatott mézzel.

Bár én most abban a kivételes helyzetben vagyok, hogy azt ehetem, amit fõzök, ez nem történik mindig így. Húzósabb napokon, szerkesztõségben töltött lapzártákon (és nyilván minden munkahelyen) általános dilemma: mit együnk ebédre?

Én is végigettem már a város összes házhoz szállítós menüjét (megjegyzem, az utóbbi években jelentõsen javult a színvonal). Ezek közül mindig azt keresem, ahol nemcsak az ízlésemnek megfelelõen fõznek, korrektül, idõben szállítanak, hanem a bõség zavarában még az is felkerült a kiválasztási szempontok közé, hogy megfelelõen kommunikáljanak velem.

Pénteken már hírt adtam arról, hogy a héten a KétkerÉtkem Két Cica menüt szállít házhoz, de idõközben megkaptam azt a levelet is, amit Sinkó Bori, a cég szakácsa és lelke írt errõl az állandó megrendelõknek. Nem tudtam megállni, hogy felrakjam: szerintem jó lehet náluk törzsvevõnek lenni.

"Szevasztok!

Ismét eltelt egy hét, egyre jobban kúszunk bele az õszbe, egyre inkább megyünk át a friss, könnyed ételektõl a melengetõ illatos ebédek felé, ezen a héten ebben A két cica gasztroblog séfasszonya, Ildikó segít nekünk abban,  hogy újabb-és újabb ízeket ismerhessetek meg, receptjeinek segítségével.(http://ketcicakonyhaja.blog.hu/)  Engem, bevallom a vodkás-narancsos túrógombócok, és a kétrétegû brownie csigáz fel a legjobban, valamiért az õsz belõlem a mély tea- és édesség imádatot váltja ki, nincs is jobb, mint ilyenkor egy jó könyv társaságában bekuckózni valamilyen finomsággal! Most hétvégén valószínûleg ezt is fogom csinálni, mert fel kell készülni egy erõs 2 hétre, amikor is a Krétakör társulatot fogjuk még elemózsiával ellátni, úgyhogy van kihívás ismét! :) Jó érzés nekünk, hogy ilyen jó emberekre fõzhetünk, mint Ti, pont a héten beszéltük meg a futárokkal, hogy igazából minden vendégünk milyen szimpatikus, öröm Titeket kényeztetni! :) No, de elég a bókolásból, térjünk a lényegre:

Hétfõ: ...


Folytats a blogon ... ketcicakonyhaja.blog.hu/2011/10/17/mi...

sponsored links

Keres?s