Minitorta a minitortaversenyre

2011-10-01

sponsored links

A Webcukrász oldalon a minap minitorta versenyt hirdetett Némó és Lenke a szokásos évi online tortaverseny mellett, melyen minden versenyzõ két minitortával indulhatott. 60 pályamunka érkezett és szebbnél-szebb tortákat lehetett megcsodálni, mindenkinek ajánlom figyelmébe.

Én ezzel az egy tortácskával készültem, mert sajnos a másikra már nem jutott idõm, pedig lett volna rá elképzelésem. Amit meg akartam rajta jeleníteni, az a hernyó az Alíz Csodaországban címû klasszikus Lewis Carroll mesébõl. Sajna úgy tûnik, hogy szinte senki sem jött rá erre, úgyhogy lehet, hogy mégsem sikerült olyan jól. Mindenesetre egy aranyérmet szerzett nekem ez a kis hernyócska, ezért szeressük! :))))

A hernyó megformálása egy régi rajzfilmfeldolgozás alapján történt, pedig a legfrisebb filmváltozat figurái is nagyon tetszenek, Tim Burton karaktereit meg amúgy is imádom, de ennél sajnos a hernyó egy nyomi emberarcú izé, ami a legkevésbé sem tetszett, így maradtam a szerintem mókásabb régi verziónál.

A versenykiírás kritériumai között szerepelt, hogy a torta átmérõje nem lehet nagyobb 10 cm-nél és belülrõl is meg kell mutatni, hogy valóban torta, azaz felvágva is küldeni egy fotót. Na ez egy külön tortúra volt, ugyanis a fotózkodás közben drága fiacskámat nem sikerült távol tartani a tortától, folyton bele akart harapni, így csak olyan fotót tudtam küldeni, amin a ...


Folytats a blogon ... jepatojtavan.blogspot.com/2011/10/min...

sponsored links

Keres?s