Mindennapi savanyúnk - Útutmutató a téli makrobiotikus étrendhez 1.

2012-01-10

sponsored links


Párolt kelkáposztasavanyú, szójaszósszal

A savanyúság fontos kiegészítõje a makrobiotikus táplálkozásnak, az indiai csatnihoz hasonlóan segíti az emésztést, fokozza az étvágyat.
A legideálisabb az lenne, ha - kis mennyiségben - minden étkezésnél jelen lenne, de legalább naponta 1x az egyik fõé, étkezéshez.

Lássuk csak - a teljesség igénye nélkül - hogy télen, az aktuáis idény zöldségeket felhasználva, milyen savanyúkat ehetünk gyorsan préselt eljárással, vagy párolással:

  • Savanyúkáposzta: megfelelõ a piaci változat is, ezzel sok dolgunk nincs!

  • Párolt kelkáposztasavanyú, szójaszósszal: mossuk meg alaposan, majd szeleteljük fel ...

Folytats a blogon ... csatni.blogspot.com/2012/01/mindennap...

sponsored links

Keres?s