mindennapi kenyerünk

2011-10-22

sponsored links

úgy látszik, kenyeres napokat élek. 1 hete etetem a kovászomat (szépen fejlõdik), néhány napja pedig meghívást kaptam a Makifood által szervezett Kaldeneker György "mindennapi kenyerünk zöldséglekvárral és chutneyval" kurzusára.

"a kenyérsütéshez nem kell más, csak egy adag bátorság." - Gyurinak ezzel a mondatával indult a pénteki fõzõtanfolyam, mely a "lekváros kenyér" becenevet kapta. négyféle kenyeret sütöttünk, datolyás cipót, mediterrán töltött kenyeret, sütõtökös focacciát és vadrizses kenyeret. ezek közül számomra ez utóbbi volt a legizgalmasabb, a különleges hozzávaló és a kreatív formája miatt.

vadrizses kenyér ...

Folytats a blogon ... vegasztromania.blogspot.com/2011/10/u...

sponsored links

Keres?s