Mindenféle földi jóval grillezett camembert

2011-11-22

sponsored links


Igen, igen,  tudom, ez egy lejárt lemez és rajtam kívül már mindenki számtalan variációját elkészítette. Hozzám most ért el, pontosabban a legutóbbi borvacsorán. Azon kívül, hogy nagyon ízlett, azért is maradt számomra emlékezetes, mert két olyan ember csinálta, akik eddig kívülrõl láttak csak konyhát.  Na jó, ez azért túlzás, de a fõzés tényleg távol áll tõlük. Két srác, akik ez alkalommal párt cseréltek és együtt sürögtek-forogtak a konyhában. Nagyon nagyra értékeltem és tényleg nagyon ízlett a grillezett camembert, amit megtûzdeltek fokhagymával, meg azt hiszem dióval. Mellé pirítóst adtak, sült diót és jó erõs zöldpaprika karikákat, a részletekre már nem emlékszem. Meg egy pohár nagyon finom bor is járt hozzá, arra viszont tisztán emlékszem (hiszen még csak a második fogásnál tartottunk, késõbb jött a homály :)) : a Hárs pincészet egyik biobora volt az, mégpedig a Hárslevelû.

Én pedig a dión és a fokhagymán kívül körte darabokat és kakukkfûágat dugdostam a sajtba. A dobozában nem mertem megsütni, mert féltem, hogy kigyullad az a vékony fa doboz :). Elõételként elég egy személy részére egy fél sajt is.

Mi kell hozzá? ...

Folytats a blogon ... narancslekvar.blogspot.com/2011/11/mi...

sponsored links

Keres?s