Minden mentes kolbászos sajtos csiga
sponsored links
A diéta jegyében, s ma érkezett el az a nap, amikor annyira, de annyira finomat vacsoráztunk, hogy elmondani sem tudom. Még szerencse, hogy reggelire is maradt, mert ha nem, akkor képes lettem volna reggel felkelni egy fél órával elõbb. Egyszóval isteni finom. laktató és fantasztikus ez a lisztkeverék, amit ITT tudtok megvásárolni.
Nem beszélve arról, hogy ebbõl a lisztbõl nem csak sós ételek, hanem sütemények is készíthetõk. Ez lett a legnagyobb kedvencem.
A recepten semmit sem változtattam. (Ritka, de megtörtént) :)
Tészta hozzávalói:
- 240 g Szafi Free Expressz lisztkeverék (Szafi Free Expressz lisztkeverék ITT!)
- 4 g Szafi Reform himalaya só (Szafi Reform himalaya só ITT!)
- 20 g almaecet (almaecet ITT!)
- 300 g víz
Feltét:
- hozzáadott cukortól mentes ketchup (hozzáadott cukortól mentes ketchup ITT!)
- Violife növényi sajt (Violife növényi sajt ITT!)
- kisebb kockákra vágott kolbász
A sütõt 200 fokra állítottam. Egy tálba mértem az almaecetet, a vizet és a sót majd összekevertem.
Hozzáadtam a lisztet és kézzel összegyúrtam a 10 percig állni hagytam.
Kevés Expressz liszttel megszórt szilikon lapon átgyúrtam a tésztát, majd téglalap alakúra nyújtottam.
Megkentem ketchuppal, rászórtam a reszelt sajtot és a kolbász kockákat.
Hosszabbik oldalától fogva feltekertem és kb. 2 centi széles csíkokra vágtam. A csigákat sütõpapíros tepsibe tettem.
Nagyon sokszor fogjuk ismételni!