Milyen a tökéletes szendvics?
sponsored links
Szoktatok szendvicsezni? Én imádom, ennek ellenére ritkán készítek igazi megtömött szendvicseket. Azt hiszem azonban rá fogok szokni, mert olyan, de olyan finom változatokat lehet kitalálni, a lényeg a minõségi alapanyagokon van. Még akkor is jóval kedvezõbb árfekvésben jövünk ki, ha megveszünk hozzá minden extrát, mintha egy szendvicsbárban vennénk, úgyhogy mindenképp érdemes reggel összedobni valamit és bevinni a munkahelyre ebédre.
Szerintetek mi kell egy jó szendvicshez? Szoktatok készíteni? Milyet?
Szerintem fontos:
1. Megfelelõ pékáru - nekem az a tapasztalatom, hogy ezt nehezebb beszerezni, mint gondolnánk. Szeretem ha egy bagett vagy kifli vagy bármi, ropogós marad, belül meg finom puha. Általában azonban minden pékáru aznap ropogós, vagy már aznap sem, másnapra azonban elveszít mindent. Ezen tud segíteni egy kis gyors grillfunkció a mikróban vagy a sütõben, de ez csak akkor mûködhet ha frissen megesszük a szendvicset, ugyanis a grill után megszárad, ha nem fogy el. Én ha veszek pékárut (ritkán, mert inkább sütök), akkor a Jó Kenyérnél, a Lidl saját pékségénél illetve a CBA-ban veszem. Ezek megfizethetõek, nagy a választék, legalábbis ahova én járok, és minõségben sem rossz. Vannak persze drágább alternatívák, ezek sok ...