Mikrós csoki torta eperrel, vanilia krémmel
sponsored links
Hozzávalók
Fogyókúrázók ne figyeljenek ide :-)
6 db egész tojás
4 dl (40 dkg) cukor
4 dl (25 dkg) liszt
4 dl ( 15 dkg) cukrozott kakaó
2 dl olaj
Egy hosszúkás jénait (vagy bármilyen magas szélû mikrózható edényt) elõkészítünk, és az összes hozzávalókat összekeverve a sütõedénybe boritjuk.
800 W-on, 10 perc alatt a mikróban készre sül. Azonnal kiborítjuk egy megfelelõ méretû tálcára.
Jó látni sülés közben, amikor a közepénél a csoki kibuggyan a torta tetejére és elterül rajta.
Nem volt elélg a finomság, így egy adag földiepret felszeletelünk és rárakjuk a tortára, majd az élvezeteket tovább folytatva, készíthetünk hozzé - ízlésünknek megfelelõen - vanilia krémet. Természetesen eper, és vaniliakrém nélkül is finom, de így a legfantasztikusabb.
Hogy kiszárad, vagy sem arra nem tudok választ adni, mert elfogyott.