Miket sütöttem karácsonykor?
sponsored links
... leginkább mindenféle édességet, amikrõl nem készítettem képet, mert nem volt kedvem, meg sötét volt, meg rendetlenség volt (van) a lakásban. És a karácsonyfa felállítása után nehéz fényképeznem, mert az ebédlõasztal elkerül a felette lévõ lámpa alól, így nem igazán van elég fény sehol sem. Úgyhogy fotóriport helyett inkább szöveges beszámoló jön.
Gesztenyés bonbon (laktózmentes)
Egy kis gesztenyepürét (nem natúrt, úgyhogy volt már benne rumaroma és cukor is), áttörtem, és kevés (laktózmentes)tejszín hozzáadásával krémesítettem. A bonbonformát két rétegben kikentem étcsokoládéval, aztán belekanalaztam a tölteléket, és végül lezártam egy kis csokoládéval.
karamelles-mascarponés bonbon
Egy kevés mascarponéba karamellt kevertem, és azzal töltöttem meg az étcsokoládé burkolatú bonbonokat.
aszalt barackos-rumos bonbon (laktózmentes)
Pár szem aszalt barackot nagyon apróra vágtam, meglocsoltam egy kevés rummal és állni hagytam. 1-2 kanálnyi ...