Mickey

2011-12-08

sponsored links


    Tartozom egy vallomással. Észrevettem magamon, hogy próbálom csak a legtökéletesebben sikerült tortákat bemutatni. Elnézegetve a többi tortamániás oldalait, bizony kissé elbizonytalanodtam ennek a blognak a létjogosultságát illetõen. Ez pontosan olyan érzés, mint mikor hulla fáradtan cammogsz hazafelé, összerogyni lenne kedved, de a többi embert látva, egyenesre húzod a hátad, peckesen lépdelsz, és nagyra nyitott szemmel mosolyogsz. Álca. Na, ezt az álcát le fogom vetni. Hiszen jóval elõbb kezdtem a tortázást, mint a naplóírást, így  rengeteg olyan süteményem van, ami nincs itt, illetve mostanság készült, de nem ütötte meg a mércét. Egy bolond mércét, amit én állítottam fel. Mérce törölve. 
    Elvégre az én naplóm. Kinek is akarok én szebbnek, jobbnak mutatkozni, mint amilyen valójában vagyok? Úgy látszik, ez is egy lépcsõfok, mégpedig az elfogadásé. Máris jobb. :)

    Nemrég készült egy második Mickey egér fej, amire büszke vagyok nagyon. Az elsõ anno nem jutott át az elõbb emlegetett szûrõn, de most elhoztam õt is, hisz itt a helye.

    Amiért az elsõ kevésbé lett szívem csücske, az az, hogy nagyon nehéz volt burkolni, és ez meg is látszott rajta. Ami viszont mégis az õ javára dönt, hogy gluténmentes volt, sokkal morzsálósabb tészta, jóval lágyabb krém, szóval nem ...

Folytats a blogon ... dinavilaga.blogspot.com/2011/12/micke...

sponsored links

Keres?s