Mi került a tányérra?
sponsored links
Bevallottam már korábban, hogy a blog-írást megelõzõen nem olvastam gasztroblogokat. Sohasem fõztem internetrõl, az inspirációkat, és a számomra új technikai megoldásokat más forrásból szereztem be. Sokat közülük ?saját forrásból?. Ennek köszönhetõen mondhatni egészen sajátos módon kezdtem bele a blogírásba, nem voltak elõttem minták, sablonok, vagy bármiféle követési szándék bennem.
Természetesen egy idõ után "beilleszkedtem" a gasztroblogok sorába és világába, valamint sok nagyszerû egyéniséggel, amatõr mesterszakáccsal, érdekes és értékes blogokkal ismerkedtem meg. Hazudnék, ha azt mondanám, hogy elõbb említettek nem voltak hatással rám és így a Nem vagyok mesterszakács blogra.
Egy idõ után kitûnik minden oldal esetében, hogy milyen tematikát követ. Van, aki csak a legjobban sikerült vagy különleges ételeit mutatja be, egy-két különlegesen jól sikerült fotóval. Vannak, akik csak egy típusú ételfélérõl írnak, mondjuk süteményekrõl, desszertekrõl, régi receptek szerint elkészített ételekrõl, és így tovább. Vannak olyan blogok, ahol nem az ételek, hanem az ételfilozófia kerül elõtérbe, és vannak beszélgetõs blogok is, ahol a téma nem hétköznapi, vagy éppen provokatív ...