Meyer citrom, mákolaj
sponsored links
Azt hiszem, ez a recept/bejegyzés nem lesz olyan népszerû, mint az elõzõ kettõ gluténmentes, na de szerencsére számunkra szabad választás, hogy mit eszünk, mit nem, nem vagyunk rákényszerítve semmire és semminek az elhagyására sem valamilyen betegség vagy allergia stb. folytán.
Épp tegnap beszélgettem egy nagyon jó barátnõmmel, akinek most kellett szembesülnie azzal, hogy valószínûleg nagyon hosszú ideig/soha nem ihat tejet és nem ehet tejterméket, mert - ha szerencséje van, akkor csak - laktózérzékeny lett. És hát nyilván szereti a tejet, a sajtokat és fõleg a tejfölt, eddig nem is volt semmi baja tõlük. Szóval tényleg sajnálom, mert egycsapásra kell átalakítania az egész étekezését, nem lehet fokozatosan hozzászoktatnia magát az egészhez. Ami ugye marha nehéz elsõre és külön energia meg minden. Nem mintha lehetetlen lenne, de tényleg nem egyszerû.
Mondjuk nem ezért, hanem mert nem volt itthon vaj, átalakítottam az egyik kuglóf receptemet vaj nélkülire. Márcsak ...