Mexikói fiesta - Interjú Patricio Paganoni-val
sponsored links
Szeretnénk bemutatni nektek legújabb vendégtanárunkat Patricio Paganonit, aki Mexikóból érkezett és egy tüzes, mexikói órát fog tartani a cheftanoncoknak decemberben.
MF: Mit kell tudnunk rólad?
PP: Mexikóból érkeztem, ott (Mexico City) tanultam szakácsnak a University Claustro de Sor Juana-n. Hét éve élek Budapesten. Konzultáns chefként dolgozom Európában és Ázsiában is.
MF: Mikor kezdtél el fõzni?
PP: Úgy emlékszem, hogy 8 éves korom körül. Emlékszem, hogy a nagymamámat figyeltem fõzés közben a hatalmas konyhájában. Egy nap elhatároztam, hogy segítek neki, õ pedig elkezdett egyszerû dolgokat megtanítani nekem. Utána már fõztem egyedül a családnak én is.MF: Sokat utazol. Ez hatással van a fõzésedre?
PP: Igen, sokat utazom a munkámból adódóan (jelenleg fõleg Európában - Oroszország, Svédország, Spanyolország, Olaszország, Franciaország; régebben az USA-ban), amely hatással van a fõzési stílusomra is. Az utazás új ...