MEXIKÓI REGGELI CSOKOLÁDÉITAL
sponsored links
Hozzávalók 2 személyre, 2,5 dl-es csészével mérve:
- 1 banán
- 1/2 csésze apró szemû zabpehely
- 1 evõkanál cukrozatlan kakaópor
- 1 teáskanál õrölt fahéj
- 1?2 teáskanál kókuszvirágcukor
- 1 csésze kókusztejszín
- 1/3 csésze kókuszvíz
- A fogyasztás elõtti este elõkészítettem a hozzávalókat: a banánt vékony karikákra vágtam, fagyasztóba tettem; a többi alapanyagot ? a kókuszvíz kivételével ? összekevertem, jól záródó dobozban hûtõbe tettem.
- Másnap reggel a zabpelyhes elegyet, a banánt és a kókuszvizet összeturmixoltam, ekkor ízlés szerint még lehet édesíteni.
- Azonnal tálaltam és fogyasztottuk.
Kókusztermékek most is a Kókusz Világtól, fotóháttér pedig a Fotókelléktõl. A receptet megtaláljátok a Kifõztük gasztromagazin 2018. februári számában is.