Menzakaja forradalmasítva-Aszalt sárgabarackos paradicsomleves mandulával, Sárgaborsó fõzelék cukkinis pulykafasírttal

2012-02-11

sponsored links


Egy hete Anyától kaptam egy csomag sárgaborsót,s akkor eszembe jutott,hogy évek óta nem ettem sárgaborsó fõzeléket.Peti szerint ez igazi menza kaja,amit  utoljára ott evett.Mi otthon is készítettünk nagyon ritkán.
Megkívántuk,s mára terveztem elkészíteni, kicsit másképp,mint szokás.
A fasírt gluténmentes lett ha jól gondolom,saját ötlet alapján készült. Nagyon finom lett.
A leves ötlete a legfrissebb Nõk Lapja Konyhából való, Ugrai Nagy Tündétõl,aki az Ízbolygó gasztroblog szerkesztõje.A paradicsomlevest mindig is nagyon szerettem,s ez az újszerû megközelítés nagyon megtetszett.
A tegnapi farsangi bál töméntelen sütidömpingje után jól esett ez a forradalmasított menza menü!

Holnap pedig egy kis farsangi desszerttel jövök,bár szerintem Valentin napra is kiváló lehet!


Aszalt barackos paradicsomleves mandulával
2 fõre

Hozzávalók:

- 1 fej vöröshagyma
- 2 evõkanál olívaolaj
- 1 doboz-40 dkg -paradicsomkonzerv
- 8 szem aszalt sárgabarack
- 2 dl narancslé-én frissem csavartam ...

Folytats a blogon ... krisztakonyhja.blogspot.com/2012/02/m...

sponsored links

Keres?s