Mentás, joghurtos uborkakoktél parenyicával
sponsored links
A vásáron beszerzett alapanyagokat felhasználva készült ez a kellemesen üdítõ, hideg leveskoktél.
Leves, mert hordozza magában egy jó hideg krémleves tulajdonságait, koktél, mert könnyen kínálhatjuk akár elõételként is egy koktélpohárból. Abszolút alkalmas egy nyári grill party indítójaként, afféle vendégfogadóként, kivesszük a hûtõbõl és már adjuk is az érkezõ vendégek kezébe.
A kétféle hagyma el is hagyható, ha érzékenyebb a gyomrunk, mert a sajt önmagában is elég nehéz, bár ha bírjuk hagymával akkor sokkal intenzívebb ízvilágot kapunk.
70 dkg uborka
6 nagyobb mentalevél
1/4 kisebb vöröshagyma
1 gerezd fokhagyma
2 evõkanál citromlé
2 evõkanál olívaolaj
1,5 teáskanál cukor ...