Mentás borsófõzelék borsos sült lapockasonkával
sponsored links
Húsvét utáni héten készült egyik nap egy gyors és szép - szerintem nagyon is szép, mert a kedvenc színem - mozzarellás borsófõzelék. Feltétnek maradék, szeletelt lapockasonkát sütõpapíros tepsiben egymás mellé fektettem, színes borsot tekertem rá és csak úgy põrén, szép pirosra sütöttem. Mmmm... isteni volt. Együtt a kettõ is ;) Mivel fotó akkor nem készült, újra a menüsorra tettem. Annyit változtattam rajta, hogy nem tettem bele mozzarellát, viszont egy kis friss mentát igen. Mondhatom, hogy csak szuperlatívuszokban tudnék róla beszélni, de ehelyett inkább leírom.
Mentás borsófõzelék - U1
Ez kell hozzá: 1 kg zöldborsó (naná, hogy mirelit), 200 g tejföl, 200 ml tejszín, só, bors, fokhagyma, friss menta ízlés ...