Melegszendvics karfiolból, liszt nélkül (paleo)

2017-07-20

sponsored links




Az elmúlt hetekben meg nem tudom mondani hányszor jött szembe velem ez a videó. Mindig megfeledkeztem róla... De tegnap eszembe jutott, mert nyers köretként ettem a reszelt karfiolt és maradt meg belõle egy kevés. Tökéletes felhasználása volt. :D




Hozzávalók (2 ekkora szendvicshez):

50 dkg reszelt karfiol
2 tojás
5 dkg finomra reszelt parmezán
törött bors

a sütéshez:
2 evõkanál kókuszolaj

a töltelékhez:
2 dkg éven túl érlelt cheddar
2 vékony szelet sonka

A karfiolt összekeverjük a tojással, a parmezánnal. Ízesítjük sóval, törött borssal. 4 részre osztjuk. Felforrósított zsírra két halmot teszünk. Téglalap alakúra formázzuk. Közepes lángon 7-10 percig sütjük (kevesebb ideig sütve nem tudtam átfordítani), majd megfordítjuk és a másik oldalán is pár percig sütjük.  Az egyik lapot megszórjuk a sajttal, rátesszük a sonkát, majd a másik lapot és még annyi ideig sütjük, amíg a sajt megolvad. Máris fogyaszthatjuk.

A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.

A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.

Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!



Folytats a blogon ... feedproxy.google.com/~r/AnitaKedvence...

sponsored links

Keres?s