Melegszendvics karfiolból, liszt nélkül (paleo)
sponsored links
Hozzávalók (2 ekkora szendvicshez):
50 dkg reszelt karfiol
2 tojás
5 dkg finomra reszelt parmezán
törött bors
só
a sütéshez:
2 evõkanál kókuszolaj
a töltelékhez:
2 dkg éven túl érlelt cheddar
2 vékony szelet sonka
A karfiolt összekeverjük a tojással, a parmezánnal. Ízesítjük sóval, törött borssal. 4 részre osztjuk. Felforrósított zsírra két halmot teszünk. Téglalap alakúra formázzuk. Közepes lángon 7-10 percig sütjük (kevesebb ideig sütve nem tudtam átfordítani), majd megfordítjuk és a másik oldalán is pár percig sütjük. Az egyik lapot megszórjuk a sajttal, rátesszük a sonkát, majd a másik lapot és még annyi ideig sütjük, amíg a sajt megolvad. Máris fogyaszthatjuk.
A facebookon is követhettek, itt tudtok csatlakozni hozzám. Ne feledjék, hogy csak akkor jelennek meg a bejegyzéseim nálatok, ha a Követed lehetõségre is rákattintatok.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
A Google+-on itt tudtok csatlakozni hozzám.
Létrehoztunk egy új paleos receptes csoportot, ha van kedvetek csatlakozni hozzánk itt megtehetitek: https://www.facebook.com/groups/523183661193999/ A ti ötleteiteket, receptjeiteket is várjuk!