Meleg tésztasaláta avokádóval, paradicsommal és zöldhagymával
sponsored links
Mivel sok-sok pozitív visszajelzést kaptam az elõzõ tésztás receptre, úgy döntöttem, hogy még egy kis ínycsiklandozó inspirációt kaptok a játékhoz. Nézzük a mai finomságunkat! Egy-egy diétában oda kell figyelni arra, hogy mibõl és mennyit viszünk be, de azért meglegyen a jól ismert telítettség érzés és a minõségi táplálék.
Ez a recept pontosan megfelelõ lesz ezeknek az elveknek.
Elkészítési idõ: 20 perc
Hozzávalók 1 személyre:
10 dkg Fitnesz Diéta sütõtökös szélesmetélt
1/2 avokádó
1 szál zöldhagyma
1 db paradicsom
só
bors
oregánó
1 ek. olívaolaj
víz a tészta fõzéséhez
A tésztát a szokásos módon bõ, lobogó vízben kifõzzük, leszûrjük és felhasználásig félretesszük.
Az avokádót elfelezzük, a külsõ héját lehúzzuk róla és cikkekre vágjuk.
A paradicsomot 8 részre vágjuk, a zöldhagymát felkarikázzuk.
Egy serpenyõben egy evõkanál olívaolajat öntünk, felforrósítjuk és a zöldségeket folyamatos kevergetés mellett néhány perc alatt kicsit megpirítjuk.
Majd hozzáadjuk a tésztát, alaposan összeforgatjuk, sózzuk, borsozzuk, egy kis friss oregánóval megszórjuk ízlés szerint! Melegen tálaljuk és fogyasztjuk!
A tésztát az Óföldeáki Tésztaüzem webshopjában vásárolhatjátok meg!
Nyomtasd ki a bejegyzést!