Megvagyok!

2011-11-20

sponsored links


Az elmúlt napokban több reklamáló emailt és üzenetet is kaptam, melyek az eltûnésem okát firtatták. Õszintén megvallva, ez nagyon jól esett.
Szóval itt vagyok, nem tûntem el és hála Istennek, isiászom sincsen. Egyszerûen túl elfoglalt voltam az elmúlt idõben. Semmi extra, csak egy kicsit összejöttek a dolgok. Sokszor ahhoz is fáradt voltam, hogy a gépet bekapcsoljam. És ha még maradt is egy kis energiám, azt a kutyák nevelésére fordítottam.

A kicsinél (a keresztségben a Lütyõ nevet kapta:) most kell megalapozni az engedelmes jövõt, és az eddig szófogadó, illedelmes nagy kutyámat is sokkal többet kell fegyelmezni mostanság. A nagy kutya (Gigi) elég fázós, ezért idáig télen mindig bent volt a lakásban. Szeretném ha ez most is így lenne, ezért naponta többször beengedem õket, leginkább azért, hogy rávegyem õket a kúltúrált viselkedésre.:) Amíg csak a Gigi volt, addig nem volt gond, õ egy abszolút ideális szobakutya. Képes az egész napot és aztán az egész éjszakát is végigszunyálni. Lütyõ érkezésével viszont oda a nyugalom.  Ha beengedem mindkét kutyát, a nappalit teljes egészében csatatérnek használják. Sokszor akkora a hangzavar a játék hevében, hogy rekedtre ordibálom magamat mire egyáltalán észreveszik, hogy én is ott vagyok.
A cél az, hogy két fegyelmezett, nyugodt kutya feküdjön esténként a nappaliban, de ehhez még sok türelem és ...

Folytats a blogon ... csiperke.blogspot.com/2011/11/megvagy...

sponsored links

Keres?s