Megunhatatlan

2012-07-18

sponsored links

laposa2.jpg

Egész évben tudnék posztokat Ă­rni az olaszrizlingrĂ”l. Komolyan. SĂ”t azon kell gondolkodnom, melyikrĂ”l is Ă­rjak az elmĂșlt idĂ”szak sok-sok nagyszerĂ» rizling-élménye közĂŒl. Mert volt bĂ”ven, fröccsben, tisztĂĄn szĂĄraz és édesebb verziĂłban is. Annyira ezerarcĂș ez a fajta, hogy nem lehet betelni vele.

Meg itt van ez az Ă”rĂŒletes kĂĄnikula is, néha viharokkal tarkĂ­tva, de az bizonyos, hogy fröccs nélkĂŒl képtelenség ĂĄtvészelni az évnek ezt az idĂ”szakĂĄt (is). Ha fröccs, akkor olaszrizling. Legyen bĂĄrmekkora divat is a rozéfröccs, én bizony szĂĄzszor elĂ”bb nyĂșlok egy jĂł olaszhoz, semmi sem tudja Ășgy csillapĂ­tani a szomjat, mint egy hĂ»vös olaszhosszĂș. TisztĂĄban vagyok vele, hogy a fröccsözés alapja és esszenciĂĄja a kisfröccsben rejtezik, de ebben a tikkasztĂł hĂ”ségben azért én még egy adag szĂłdĂĄval meglazĂ­tom a bort. Az olasz meg bĂ­rja, mĂĄr persze, ha megfelelĂ” minĂ”ségĂ». Nem a legdrĂĄgĂĄbbrĂłl emlékezem meg, még csak nem is a legtartalmasabbrĂłl, hanem arrĂłl, amelyik a legszebben teljesĂ­tett fröccsben, az olaszhosszĂșban.

LaposĂĄékrĂłl volt mĂĄr szĂł kéknyelĂ» és egy friss rizling kapcsĂĄn is, most Ășgy ĂĄllnak a dolgok, hogy ...


Folytatás a blogon ... gasztroszex.blog.hu/2012/07/18/megunh...

sponsored links

Keres?s