Meglepetésfasírt ünnepi díszben
sponsored links
Elõszöris Boldog karácsonyt kívánok minden kedves olvasómnak, idetévedõnek! Remélem, az elmúlt napok nagyon sok szépet, örömöt, meghittséget tartogattak mindenki számára, és a hátralevõ napok is csupa jót hoznak majd! :)
Ünnepkor a hagyományos ételeket is "feldobhatjuk", megújíthatjuk egy-két aprósággal, illetve az sem baj, ha a tálalásra is valamivel több idõt szentelünk, vagyis az alkalomhoz illõen díszítjük. Az egyszerû csirkefasírtot fürjtojással és Camembert-sajttal tettem különlegessé, az ünnepi díszletet pedig a krumplipürébõl készült, zöldségekkel díszíett "karácsonyfák" teljesítették ki.
Meglepetésfasírt ünnepi díszben (Csirkefasírt sajttal és fürjtojással)
Hozzávalók 4 személyre: 50 dkg darált csirkehús, 2-3 szelet kenyér, 1 kisebb hagyma, 2-3 cikk fokhagyma, só, bors, 10-15 fürjtojás, kb. 25 dkg (2 karika) Camembert-sajt, bõ olaj; a tálaláshoz-díszítéshez: krumplipüré, nyers sárgarépa, piros ...