Megjelent a PS Magazin tavaszi száma!
sponsored links
Egy negyedéves magazinnál sosem könnyû kiválasztani azt a 3 ételt, ami végül a gasztro rovatba kerül. Elõször is, mert minden évszak milliónyi szezonális hozzávalót tartogat, amibõl még annál is többféle ételt lehet készíteni, másodszor viszont ezeket az alapanyagokat általában elég nehéz beszerezni akkor, amikor a megjelenés elõtt hetekkel még nincs is szezonjuk.
Imádom a tavaszt, jön a medvehagyma, a rebarbara, az eper, a spárga....sok sok izgalmas alapanyag, amikkel nem lehet abbahagyni a kísérletezgetést.
A PS tavaszi számának gasztro rovatában a budapesti gourmet, ámde budget ebédlõhelyek világába kalauzoljuk az olvasót, jó pár ötletet adva a fél-egy órás ebéd elköltéséhez a nem szigorúan vett belvárosban. Persze nem mindenki olyan szerencsés, hogy ezen helyek közelében dolgozzon, ezért õk három egyszerûen elkészíthetõ ebédreceptet is kapnak, amit otthonról vihetnek magukkal a munkahelyükre, ha gourmet fogásokra vágynak a pizzarendelés vagy sarki kifõzde helyett.
Elõételként egy tavaszi cézársalátát spárgával és füstölt lazaccal: ...