Megjelent a júniusi Erdélyi Konyha
sponsored links
Hajnalka írt élvezetes lapszemlét róla, amit viszont itt is közzéteszek:
"Megjelent a júniusi Erdélyi konyha, benne sok-sok nyári finomság: idényzöldségek, pünkösdi finomságok, ballagásra, illetve sulibuliba valók várják az olvasókat.
Legújabb kolléganõnk, Csatlós Erzsébet, Bornemisza Anna 1680-as szakácskönyvébõl támasztott fel pár érdekes ételt. Igazán érdekes téma:-) Tõle találunk még újrahasznosított ételeket is.
Gál Edith nyálindító, szájban olvadó falatokkal, Péter Judit szabad tûzön készült pecsenyékkel, illetve szószokkal, mártásokkal készült. György Ottilia hideg ételeket kínál forró napokra, Hegyi-Gál Zsuzsa pedig a hosszú konyhai párolódástól óv bennünket gyorsan készülõ idényzöldségekbõl összevarázsolt ételekkel.
Sütõ Edith Tündérkert ajándékaival...