Meggyes-kekszes-mogyorós pohárkrém
sponsored links
A pohárkrémek nagyon trükkös dolgok szerintem. Még ha szép a kép, akkor sem feltétlenül ugrok neki, hogy azonnal elkészítsem, pedig irtó finom tud aztán lenni, de valahogy nem csillan fel a szemem soha tõlük. Ez a legutóbbi mézeskalácsos-áfonyás is klassz volt, nyilván a málnás-cheesecake csokihab is, nyáron meg ez a málnás-banános volt emlékezetes, pedig egyikrõl sem gondoltam volna, hogy annyira jó lesz. Ja, és akkor még nem is említettem a korai Doki-érából a narancsos tiramisut. Nem csoda, hogy annyian koppintják, lopják... sajátjukként tüntetve fel. Hurrá.
Most viszont megint nekiálltam, mert nem bírjuk elfogyasztani a rajtunk maradt rengeteg karácsonyi mézeskalács kekszet. Úgyhogy fogtam az alltime legjobb ár-érték arányú szakácskönyvem, a Good Food 101 csábító desszert címû darabját és addig forgattam, míg megoldást nem találtam benne. Az ötlet onnan jött, de õk amarettivel készítették és teljesen hülye módon, muffinpapírban, fagyasztóban - de én túlnõttem rajtuk és pohárkrémmé alakítottam a cuccot, hát ez lett belõle. Nagyon-nagyon finom. Most cserébe már örülök, hogy van még mézesünk:)
Hozzávalók (nincsenek fix mennyiségek, bátran adagoljátok, ahogy jól esik, nem lehet elrontani): ...