Meggyes gesztenyeparfé csokikosárban: VKF XLIII
sponsored links
Ezt a nagyon egyszerû, de isteni finom desszertet készítettem a Prima Maroni Kft receptversenyére, valamint egyúttal az aktuális VKF-re.
Bár a gesztenyérõl megszokásból az õsz és tél jut eszünkbe, gyümölcsökkel megbolondítva igazi nyári, hûsítõ édességet is készíthetünk belõle.
Meggyes gesztenyeparfé csokikosárban (8 adaghoz)
-250 g Maroni Fehérarany gesztenyepüré
-250 g mascarpone
-1-2 evõkanál rum
-16 szem meggy
-180 g étcsokoládé
- pár csepp étolaj
A díszítéshez:...
Bár a gesztenyérõl megszokásból az õsz és tél jut eszünkbe, gyümölcsökkel megbolondítva igazi nyári, hûsítõ édességet is készíthetünk belõle.
Meggyes gesztenyeparfé csokikosárban (8 adaghoz)
-250 g Maroni Fehérarany gesztenyepüré
-250 g mascarpone
-1-2 evõkanál rum
-16 szem meggy
-180 g étcsokoládé
- pár csepp étolaj
A díszítéshez:...