Megenni nem kell félnetek jó lesz
sponsored links
Itt eredetileg egy hosszabb anyázás panaszkodás volt a fagylaltgyártást illetõen, de ezt félreteszem egyelõre, mert még nem bizonyosodtam meg a mindenrosszról, és nem szeretnék ártatlanokat vádolni (bár azt gondolom, nem a többséget vádolnám, akinek meg nem inge, az elõtt le a kalappal). Legyen elég annyi, hogy szerintem túl sok az adalékanyag, a mesterséges állományjavító és a színezék, ami nekik praktikus, nekünk meg?
Mindenesetre egyes fagylaltporok dobozán apró matrica jelzi: "káros hatással lehet a gyermekek figyelmére." De jó, hogy nincs gyerekem! A felnõttekre nyilván jótékonyan hat. A bûnös egy bizonyos színezék. No de a színezék csak a jéghegy csúcsa. Egyáltalán, miért kell színezni? A tankönyvem szerint azért, mert a gyümölcs színezõereje nem elég, hogy tetszetõs legyen a fagyi. Valóban, nem lesz olyan élénk a málnafagyi, ha otthon csinálod. Nos, itt szeretném megkérdezni a közönséget: a színezett fagyi a finomabb (rajta a kis matricával) vagy a málnaszínû? Igaz, hogy szemmel választunk, de szerintem sokan szívesen lemondanának a színezékrõl, ha tudnák, hogy amiatt olyan szép. De a fejesek a hivatalos élelmiszerbiztonsági szervnél majd elmesélik, hogy ...