Medvehagymás-túrós kombe

2012-04-22

sponsored links


Vannak ételek, amiket egy idõben gyakran készítek egymás után, aztán elfeledkezem róluk. Ilyen a kombe. Amikor megismerkedtem vele (köszönöm Edit!!), sûrûn terítéken volt, hisz szenzációs finom. Sütöttem sósan, sütöttem édesen.

Most a medvehagyma szezon végén azon gondolkodtam, milyen sós harapnivalóba tudnám belecsempészni, ekkor ugrott be - és milyen jól tette :-)

A rétegek közé vaj-olaj keverék helyett kacsazsír került, túró és apróra vágott medvehagyma. Jó volt!

Medvehagymás-túrós kombe

Hozzávalók:

  • 0,5 dl víz
  • 1,75 dl tej
  • 1/4 kocka élesztõ (1,25 gr)
  • 30 dkg liszt
  • 1 kk. cukor ...

Folytats a blogon ... thechefviki.blogspot.com/2012/04/medv...

sponsored links

Keres?s