Medvehagymás töltött dagadó

2012-03-25

sponsored links

töltött dagadó

Egy család árul tavasztól õszig mindenféle dolgokat a fõtér sarkán. Levestésztával, lekvárokkal és birsalmasajttal kezdték mikor elolvadt a hó, és én máris azzal sokkoltam az éppen soron lévõ családtagot, hogy megkérdeztem, mikor lesz málna... Pár napon belül megjelentek a friss dolgok is, tavaszi virágok, petrezselyemzöld és medvehagyma. Errõl mindenféle eszembe jutott, elõször persze valami húsétel.

Medvehagymás töltött dagadó (2 személyre, maradékkal):

Kb. 60 dkg-os sertésdagadót középen óvatosan felszúrunk. Aki ehhez nem elég bátor, kérje meg a hentest, szúrja fel. Kézzel is kitágítjuk a nyílást, és a húst kívül-belül sózzuk, borsozzuk. 2 szelet fehér kenyér belét beáztatjuk kevés tejbe, majd jól kicsavarjuk. Adunk hozzá 3 kemény tojást apróra vágva, 1 nyers tojást, 1 csomag petrezselymet és fél csomag medvehagymát apróra vágva. Sózzuk, borsozzuk. Jól összekavarjuk, tehetünk hozzá egy kevés ...


Folytats a blogon ... ecet-es-olaj.freeblog.hu/archives/201...

sponsored links

Keres?s