Medvehagymás tócsni
sponsored links
A medvehagymás tócsnit is úgy készítettem, mint a sima tócsnit, azzal a különbséggel, hogy - mivel fokhagyma az ízesítõje - vagdostam bele egy fél marék medvehagyma-levelet.
A tálalásnál a tejfölre is szórtam finomra vágott medvehagymát, nagyon üde, finom ízt adott ennek az egyszerû ételnek.
Máskor is elõfordul, ha tócsnit készítek és van petrezselyemzöld, hogy azt teszek bele. Nem kizárt, hogy legközelebb mindkettõvel ízesítem a tócsnit. Csak jobb, finomabb lesz tõle:)
A tálalásnál a tejfölre is szórtam finomra vágott medvehagymát, nagyon üde, finom ízt adott ennek az egyszerû ételnek.
Máskor is elõfordul, ha tócsnit készítek és van petrezselyemzöld, hogy azt teszek bele. Nem kizárt, hogy legközelebb mindkettõvel ízesítem a tócsnit. Csak jobb, finomabb lesz tõle:)