Medvehagymás-tormás tészta
sponsored links
Megfogadtam, hogy nem teszek fel többet telefonnal készült képeket... Eddig bírtam... Csak és kizárólag azért osztom meg ezt a "receptet", mert eszméletlen finom lett... Illetve, csak és kizárólag azért fényképeztem le telefonnal, hogy biztosan felkerüljön a blogra... Igen, ennyit az elvekrõl... Ez vagyok én... Megfogadom, aztán pikk-pakk meg is szegem a fogadalmaimat...
A kép minõségéért tehát elnézést... de vagy lefényképezem a telefonommal, vagy csak akkor tudnám megmutatni, ha megint elkészíteném... Mondjuk, szerintem jön még ez ebédre hozzám...
Az étel neve lehetne "Maradékhasznosítás" is, mert csupa húsvéti maradékból készült...
Medvehagymás-tormás tészta
Hozzávalók 1-2 adaghoz
- medvehagymalevél (ebbõl, ízlésünknek megfelelõ mennyiségû szál..., nálam 10-12 db)
- sonka (10 dkg)
- 2 dl tejszín
- 2 evõkanál ecetes torma
- 1-2 evõkanál olaj
- fõtt tészta
Az olajon átpirítjuk a sonkát, hozzáadjuk a megmosott és apróra darabolt medvehagymaleveleket, majd felöntjük tejszínnel és belekeverjük a tormát...