Medvehagymás tonhalas tészta
sponsored links
Gyors ebédre vágytam és ez lett belõle :D
Hozzávalók: (1 személyre)
- 1 kis konzerv tonhal
- 2 dl fõzõtejszín
- 1 marék felaprított medvehagyma
- só, bors
- 1 ek olivaolaj
- fõtt tészta
Elkészítés:
Hozzávalók: (1 személyre)
- 1 kis konzerv tonhal
- 2 dl fõzõtejszín
- 1 marék felaprított medvehagyma
- só, bors
- 1 ek olivaolaj
- fõtt tészta
Elkészítés:
A tonhalról leöntjük a levét, majd az olivaolajon átmelegítjük, ekkor adjuk hozzá a medvehgymát is, amit kicsit megfonnyasztunk. Ráöntjük a tejszínt és besûrítjük, sóval meg borssal ízesítjük. Ekkor adjuk hozzá a fõtt tésztát, amivel az egészet összeforgatjuk. Kész is :)