Medvehagymás, spenótos, gorgonzola sajtos pizza
sponsored links
Szeretem a pizzát, minden lehetséges változatát (jó édesen még nem ettem, de majd egyszer...). Mivel kaptam medvehagymát egy kedves ismerõstõl, és túl sokáig nem ajánlatos tárolni, ezért gyorsan hasznosítottam :) Szerintem ez a trió amit ezen a pizzán összeházasítottam nagyon passzol egymáshoz. Pedig a véletlen mûve, hogy éppen gorgonzola volt a hûtõmben, de örülök, hogy megtaláltam tökéletes helyét és szerepét ezen a zöld pizzán.
Medvehagymás, spenótos, gorgonzola sajtos pizza
Hozzávalók a tésztához: 60 dkg liszt, 2,5 dkg friss élesztõ, 0,5 dl olaj, 1 kiskanál cukor, 1 evõkanál só, a feltéthez: 6-8 evõkanál paradicsomszósz, 20 dkg gorgonzola, 15-20 levél medvehagyma, 25-30 dkg fagyasztott spenót (lehet friss is, nekem most maradék fagyasztott volt), 15 dkg baconszalonna kockára vágva.
Elkészítése:...