Medvehagymás sertés Stroganoff.
sponsored links
Hosszú hétvége elé nézünk, és gondolom a jó idõnek köszönhetõen sokan választják majd a szabadban való sütést-fõzést. Nincs is a finomabb a bográcsban készült ételeknél, vagy a grillen sütött húsoknál. (bográcsban készült receptek a linkre kattintva megtalálhatóak) Viszont sokaknak nem adatik meg, hogy kint a szabadban készítsék el az ebédet, így nekik szeretnék ötletet adni ezzel a recepttel. Szerencsére még beszerezhetõ a medvehagyma a piacokon, vagy elõvehetjük az elõzõleg lefagyasztott tartalék medvénket, és már indulhat is a fõzés. Ebben a szép napsütéses idõben, azért szerencsére nem kell órákat a konyhában tölteni a fõzéssel, mert a sertés Stroganoff bõ egy óra alatt elkészül és már tálalhatunk is. Én saját készítésû metélt tésztával tálaltam, de boltban vásárolt házi tésztával, vagy éppen rizzsel is kínálhatjuk.
Hozzávalók:
50 dkg sertés comb
5 dkg vaj
2 ek olívaolaj
1 db vöröshagyma
1 cs medvehagyma ...