Medvehagymás-sajtos csiga (hidegen kelesztve)

2012-04-18

sponsored links


......melyet most hozok, pedig még húsvétkor készültek egy húsos variációval együtt:) Mondjuk azt hiszem ha ezt nem írom, akkor is könnyen kitalálható a háttérben lapuló tojásokról.... A csigák tésztáját egy korábban bevált savós pogácsa receptem készítettem medvehagymával dúsítva, tölteléknek pedig teljesen natúr krémsajtot használtam. 

A megadott recept tartalmaz savót, de nem kötelezõ elem.......akinek nincs otthon, nyugodtan helyettesítheti más folyékony anyaggal pl.tejföllel. Én nagyon szeretem kelt tésztákhoz használni a savót, mert úgy tapasztaltam, hogy nagyon jót tesz a kelt tésztáknak. Bátran ajánlom Mindenkinek, hogy használja, kiválóan lehet tárolni mélyhûtõben hosszabb ideig is. Joghurt valamint krémsajt készítésekor szoktam belõle eltenni. 

Hozzávalók a tésztához:
1 csokor medvehagyma
40 dkg csökkentett szénhidrátttartalmú liszt
1 tojás
10 dkg vaj
2 dkg élesztõ
0,5 dl tej ...

Folytats a blogon ... mezeselet.blogspot.com/2012/04/medveh...

sponsored links

Keres?s