Medvehagymás quiche

2012-03-31

sponsored links


Végre ismét itt a medvehagymaszezon, és én már tavaly eldöntöttem, hogy a korábbi évek után idén tojással fogom párosítani ezt az illatos fûszernövényt. Akkor ugyanis a maradékot hozzáadtam egy rántottához, és nagyon jól passzolt hozzá, egész más ízt sikerült így kihozni belõle, mint a rizottós vagy a tésztás verziónál. Úgyhogy most a lehetõ legegyszerûbb quiche-alapreceptet egészítettem ki medvehagymával. Egy fontos jótanács az étel elsõ kóstolásához: várjuk meg, amíg teljesen kihûl, melegen nem jön ki igazán a medvehagyma íze. Másnap a hûtõbõl kivéve viszont már nagyon finom, úgy az igazi!
 
Hozzávalók 
20 dkg liszt
10 dkg vaj
1 dl jeges víz
2 csipet só
frissen õrölt bors
szerecsendió
5 tojás ...

Folytats a blogon ... husosfazek.blog.hu/2012/03/31/medveha...

sponsored links

Keres?s