Medvehagymás puliszka
sponsored links
Pánikszerûen veszik az emberek a medvehagymát. Én is. Mintha abban a néhány hétben dõlne el minden, amikor nõ. Lehet, hogy igen. Vagy csak annyira friss zöld hiányunk van már, hogy mindet akarjuk.
Többen lettünk a szombati ebédre, mint terveztük, úgyhogy kellett még valami, amivel "csalhattam". A keletkezett hiányt puliszkával pótoltam, a zöldségekkel sült csirkecomb és a csicsókasaláta mellett ez is köret lett. Mindenki jól lakott, én meg jól megnyugodtam. Jó ez a kukoricadara, szeretem, hogy variálható, hangulattól, rendelkezésre álló hozzávalóktól függõen. Most krémes medvehagyás puliszka lett belõle. Mert medvehagymát eszünk medvehagymával.
Elõkészítés: kb. 15 perc
Sütési idõ: 45 - 55 perc
Hozzávalók (egy kisebb, kb. 12×25 centis tepsihez):
12 dkg bacon felkockázva (elõre kockázottat is vehetünk) ...