Medvehagymás nyúlpecsenye
sponsored links
Amikor idõnként beszabadulok a METRO húsrészlegébe, akkor nem nagyon lehet velem bírni. Tobzódok a különleges, jó minõségû húsok között, legszívesebben felvásárolnék minden kezem ügyébe esõ dolgot. De hát muszáj szelektálni. Ezúttal egy nyuszi került a kosárba (egy tisztességes adag borjú hús és persze némi friss hal mellett). A nyúlhús múltkori sikerén felbuzdulva nagy kedvvel vetettem magam a netre, hogy aztán végül mégis csak az döntsön, hogy mi van itthon. Például medvehagyma. Lassan itt van újra a szezon és nekem még ott az elõzõ maradéka a fagyasztómban. Aztán, mivel közben a krumplis muffin körvonalazódott bennem köretként, fontos szemponttá vált az is, hogy szaft is legyen a húshoz. Lett is szaft, lehetett tunkolni a muffinokat és szopogatni hozzá a csontokról a fûszeres húst.
Egy alkalmas méretû sütõtál alját kicsit kivajaztam, majd erre szórtam (csak úgy, még fagyasztottan, az aprított) medvehagymát. Erre fektettem a sóval, borssal, majorannával fûszerezett ...