Medvehagymás kéksajt krém

2014-03-16

sponsored links

Mindig hatalmas felhajtást szoktam csinálni, amikor vendégeket várunk, de most mintha elõre éreztem volna, hogy a hatalmas szélvihar által felkevert virágpor nem tesz majd jót az allergiámnak.  Alig láttam az allergiától, így igazán hálás voltam, hogy egyszerû és gyors vendégváró menüt állítottam össze.
Luca szülinapjára tatár beefsteaket csináltunk, de gondolnom kellett arra is, hogy mit esznek azok, akik böjtölnek. Szezonja van, ezért adta magát, hogy valamit kezdjek a medvehagymával. Szempont volt, hogy pirítóssal kínálható legyen, amit a tatárhoz készítettem. Így improvizálás útján született a medvehagymás kéksajt krém. Pillanatok alatt készen van, nagyon kellemes vendégváró uzsonna kerekedett belõle, a húgom szerint annyira finom volt, hogy kárpótolta, hogy nem ehet tatár beefsteaket.
MEDVEHAGYMAS KEKSAJT.jpg
Hozzávalók:
 
- 30 dkg kék sajt
- 1 tömlõs Camping sajt
- frissen õrölt bors
- egy fél csokor apróra vágott medvehagyma
 
Elkészítés:
 
  1. A kék sajtot egy villával összetöröm
  2. Hozzá keverem a Camping sajtot, borsozom és hozzáadom az apróra vágott medvehagymát
  3. Pirítóssal kínálom

Megosztom Facebookon! Megosztom iWiWen! Megosztom Twitteren! Megosztom Google Buzzon! Megosztom Google Readeren! Megosztom Tumblren!


Folytats a blogon ... mazsakonyhaja.blog.hu/2014/03/16/medv...

sponsored links

Keres?s