Medvehagymás kukorica pogácsa
sponsored links
...csak mert nagyon-nagyon finom...:)
Hozzávalók: 3 tojás, 30 dkg kukorica ( konzervbõl), 5-10 dkg liszt, 2 evõkanálnyi finomra aprított medvehagyma levél, só, frissen õrölt bors. A sütéshez olaj. A tálaláshoz: kedvenc salátánk.
Elkészítése: A lecsöpögtetett kukoricához adjuk a tojásokat, a medvehagymát, annyi lisztet, hogy jól kanalazható masszát kapjunk, végül pedig sóval és borssal ízesítjük. Egy serpenyõben kevés felforrósított olajon evõkanálnyi adagokat sütünk ?kb. 2-3 perc alatt- mindkét oldalukon, majd konyhai papírtörlõre szedjük, hogy a fölösleges zsiradékot felitassuk róluk. Azonnal tálaljuk kedvenc salátánkkal.