Medvehagymás krumplifõzelék
sponsored links
Mikor tegnap posztoltam ezt a képet facebookra, fel sem merült bennem, hogy a kaja része érdekel majd bárkit is. Szimpla krumplifõzelék (na jó, a medvehagymás tuning annyira talán nem szokványos, de azért ez mégiscsak egy fõzelék). Valójában a hozzá tartozó - viccesnek gondolt - kommentemre voltam büszke, miszerint annyit ettem fent nevezettbõl, hogy az elkövetkezendõ napokban tutti nem kell aggódnom a vámpírok miatt.
Ehhez képest sorra jöttek a hozzászólások, hogy receptet plíííz.
Nem mondom, hogy azonnal beugrott ez a verzió, mármint, hogy töltsem föl a blogra, mert már arra sem emlékeztem, hogy van nekem ilyen. Mostanában annyi a dolog, érdemben nincs rá idõ vele foglalkozni, érdektelent meg minek posztoljak.
A visszajelzésekbõl mégiscsak elképzelhetõ, hogy a medvehagyma szezonra tekintettel talán ez a szerény ötlet is tarthat némi érdeklõdésre számot, úgyhogy tessék, itt a recept (tapasztalt háziasszonyoktól ezúton kérek elnézést.
Hozzávalók 4 személyre
1 kg fõzni való burgonya
kb. 6 dl szárnyas/zöldség alaplé, vagy víz
1 doboz (2 dl) joghurt/kefír ...