Medvehagymás húspástétom maradék sültbõl, kovászos házi kenyérrel
sponsored links
Így hétvégére mindenképpen aktuális medvehagyma szezonban. Gyakran akad egy kis maradék sült hús az ebédbõl, és ilyenkor illik, hogy legyen legalább egy csokor medvehagyma a hûtõben. A többi gyerekjáték! J
Az általam készített adaghoz:
10 dkg maradék jércesült
1 keményre fõzött tojás
1 evõkanál házi majonéz
1 evõkanál összevágott medvehagyma
kevés finomra vágott édes hagyma
? evõkanál dijoni mustár
Himalája só, frissen õrölt bors
Minden hozzávalót ? amit aprítani kell ? összevágtam és keverõtálban botmixerrel turmixoltam, majd fûszereztem.
Tálalás elõtt egy kicsit betettem a hûtõbe. De csak egy kicsit, mert kisült a kovászos fehér kenyér, amihez szántam! J