Medvehagymás húspástétom maradék sültbõl, kovászos házi kenyérrel

2014-03-14

sponsored links





Így hétvégére mindenképpen aktuális medvehagyma szezonban. Gyakran akad egy kis maradék sült hús az ebédbõl, és ilyenkor illik, hogy legyen legalább egy csokor medvehagyma a hûtõben. A többi gyerekjáték! J

Az általam készített adaghoz:

10 dkg maradék jércesült
1 keményre fõzött tojás
1 evõkanál házi majonéz
1 evõkanál összevágott medvehagyma
kevés finomra vágott édes hagyma
? evõkanál dijoni mustár
Himalája só, frissen õrölt bors

Minden hozzávalót ? amit aprítani kell ? összevágtam és keverõtálban botmixerrel turmixoltam, majd fûszereztem.
Tálalás elõtt egy kicsit betettem a hûtõbe. De csak egy kicsit, mert kisült a kovászos fehér kenyér, amihez szántam! J

Jó étvágyat kívánok!






Folytats a blogon ... nemvagyokmesterszakacs.blogspot.com/2...

sponsored links

Keres?s